De vorba cu specialistii GPL

Monteaza GPL Bucuresti a luat nastere din dorinta clientilor de a alege cea mai buna instalatie GPL pentru fiecare masina in parte.

Daca in anii trecuti “mecanicul” de la service venea cu recomandarea pentru instalatia necesara masinii tale, acum echipa Monteaza GPL este in masura sa prezinte doritorilor cea mai buna solutie tinand cont atat de performantele masinii cat si de raportul pret-concurenta.

Specialistii nostri sunt in masura sa recomande cea mai buna instalatie GPL care s-a demonstrat ca nu este si cea mai ieftina fabricata in Asia.

preturi gpl, cea mai buna instalatie gpl, gplbucuresti, montaj gpl, pret tomasetto, service gpl, discount gpl, oferte gpl

Noi recomandam doar instalatiile GPL omologate RAR, DEKRA si TUV Germaniacare sunt fabricatie in Uniunea Europeana si ofera un grad de FIABILITATE mult superior “oferetelor de senzatie” intalnite pe internet.

Parteneriatele noastre sunt realizate la nivel de importator unde conversia recomandata clientului este garantata doi ani fara limita de km.

La noi puteti cumpara o instalatie GPL si prin RATE pentru a amortiza costurile mai eficient din punct de vedere financiar.

De asemenea puteti sa primiti informatii despre costuri sau oferta noastra si prin trimiterea unui email la adresa:

autogazbucuresti@gmail.com

0721.910.970

cel mai bun pret tomasetto, cel mai bun service gpl bucuresti, gpl logan, instalatie dedicata tomasetto, montaj inclus, oferta stag 200 plus logan, pret tomasetto stag 200 plus, service gpl, stag 200 plus euro 5

 

2 comments on “De vorba cu specialistii GPL
  1. […] capota se gaseste un motor pe benzina de 1.6 VTI si 95 CP care se preteaza unui montaj GPL ( vezi oferta GPL Partner 2015 AICI!) si celebra gama de motoare diesel 1.6 HDI de 90 si 100 CP in versiunea Euro […]

    Like

  2. […] cea mai raspandita instalatie GPL Tomasetto STAG ramane cea de baza denumit acum STAG 200 Go Fast. Aceasta are acum un calculator ECU mult subdimensionat fata de vechiul STAG 200 si permite o […]

    Like

Leave a comment

DE CE SA ALEGI GPL PE MASINA TA?
ALEGE INSTALATIA GPL DORITA!
CUM ARATA O INSTALATIE GPL DE TOP!
CONTACT
0721910970
PROGRAM
L-S
9 am - 18 pm